Tijd voor Evaluatie

Tijd voor Evaluatie

U heeft een bloeiende praktijk en alles loopt volgens verwachting. Uw werkomgeving is naar uw smaak ingericht en u doet elke dag u best om het de klanten naar de zin te maken. Maar hoe vaak kijkt u eens goed om uw heen en evalueert u eigenlijk? Zit u wel eens in uw eigen behandelstoel en kijkt u door de ogen van de klant om u heen? Is alles zo hygiënisch en praktisch ingericht als u denkt en gaat alles volgens plan als de cliënt eenmaal in uw praktijk is gearriveerd? Om dit eens goed onder de loep te leggen hebben wij de training Tijd voor Evaluatie! ontwikkelt.

De training Tijd voor Evaluatie is er op gericht om u te leren te evalueren. Onder begeleiding van een ervaren docent, die zelf jaren visitaties bij pedicures heeft gedaan, gaat u samen met collega’s uw eigen handelen en praktijkvoering evalueren. U krijgt tips en tools mee en waardevolle input van uw collega’s zodat u het beste uit uzelf en uw praktijk kunt halen.

U leert een plan op te stellen voor verbetering, waarna u dit plan uitvoert en geregeld bijstuurt zodat u de kwaliteit van uw praktijkvoering hoog houdt en up-to-date.

 

Wat leert u tijdens de cursus

U krijgt eerst een (t)huiswerk opdracht, het invullen van het evaluatie formulier.

U neemt zelf enkele foto’s van uw praktijk, minimaal 1 van de entree, 1 van de ruimte op zich en 1 van de (ingerichte) werktafel. Heeft u bijvoorbeeld een gezamenlijke hal of andere bijzonderheden, dan deze ook graag op de foto.

U laat uw cliënt minimaal 1 foto maken van u aan het werk.

De foto’s en het ingevulde evaluatie formulier verzend u naar La Lique Cosmetics en Opleidingen, uiterlijk 1 week voor de trainingsdatum. Deze stuurt u via de mail: info@la-lique.nl

Op de training dag zelf komt u naar La Lique Cosmetics en Opleidingen en gaat u samen met collega’s uit het vak en uw docent de foto’s en formulieren van elkaar evalueren en voorzien van feedback. Wat ziet u zelf, wat zien anderen, kan het beter of anders in uw praktijk?

Om uw kennis te testen start de training met een korte toets met open vragen.

U leert een plan op te stellen voor verbetering van de kwaliteit van uw praktijkvoering : een plan van aanpak.

U krijgt waardevolle tips, do’s and dont’s in een hand-out van uw docent waarmee u thuis aan de slag kunt.

Deze training valt in het Domein Kwaliteitsbewust handelen en is geaccrediteerd met 3 punten.

Start opleiding: Zie kalender

 

Kosten opleiding

Kosten Training         € 75,00                 
     

Alle bovengenoemde tarieven zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen

 

INSCHRIJVEN