Lash Volume Lift

Lash Volume Lift

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen (liften) zonder gebruik van wimper extensions of mascara.

De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling.

Bij een wimperpermanent behandeling worden rollers of tangen gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.

Bij LVL wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift  en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

Voor salons die alleen wimper extensions plaatsen is de LVL een zeer geschikte aanvulling op het behandel aanbod.

Klanten die een wimper extension pauze willen inlassen, allergisch zijn voor de lijm of geen wimper extensions meer willen dragen maar wel een voller effect wensen dan alleen mascara, kun je nu een alternatief bieden! De behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte.

Daarnaast is het voor klanten die geen wimper extensions dragen een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud behoeft, maximaal 60 minuten duurt en lang draag plezier biedt.

U hoeft geen ervaring in het plaatsen van wimper extensions te hebben om deze behandeling te kunnen leren.

Omdat wij hebben gemerkt dat er tijdens de les behoefte is aan het aanleren van het verven van de wimpers in combinatie met de LVL behandeling, bieden wij deze training vanaf oktober 2017 aan inclusief het verven van de wimpers.

De duur van de training is hierdoor een half uur langer geworden.

Hoe ziet de training eruit

De training duurt drie en een half uur en bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk waarbij u tevens leert de wimpers te verven.

(let op: dit is niet hetzelfde als de cursus verven en epileren, hierbij leert u namelijk ook de wenkbrauwen te verven en te epileren, bij LVL gaat het alleen om het verven van de wimpers in combinatie met de LVL behandeling zodat u een totaal pakket kunt aanbieden aan de klant).

U krijgt uitleg over de producten, waarna u er mee aan de slag gaat.

U heeft hiervoor een model nodig.

Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.

Kosten van alleen de training zijn € 125,00.

U kunt na de training eventueel een LVL cursuspakket aanschaffen van € 163,29 (incl. BTW)

U kunt ook gebruik maken van onze aanbieding:

Als u bij inschrijving meteen aangeeft dat u een LVL cursuspakket wilt, dan betaalt u slechts € 275,00 voor het pakket en de training samen.

Het LVL cursuspakket is exclusief producten om de wimpers te verven. Dit kunt u eventueel los of als compleet pakket ( € 48,00 incl. BTW) aanschaffen.

Alle bovengenoemde tarieven zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Start workshop: Zie kalender

INSCHRIJVEN