La Lique Beauty Salon

In juli 2018 heeft La Lique Beauty de deuren geopend van de salon in Heerhugowaard en werd er aan La Lique Cosmetics en Opleidingen een compleet nieuw concept toegevoegd. Een beautysalon met meerdere disciplines en ruimte voor stageplekken in een Full concept systeem en u kunt hier instappen! Heeft u interesse om een ruimte te gaan huren? Laat het ons dan snel weten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat houdt een Full concept contract in?

De indeling van de salon is gericht op 9 verschillende werkplekken. Hierbij zijn er 2 kappersplekken, een  browstyling plek, 2 spa pedicure plekken, 1 pedicure ruimte, 1 schoonheidsruimte, 1 massage ruimte, 2 plekken voor nagelstylistes, een wachtruimte met balie, een aparte keuken en een toilet.

Als u in interesse heeft, dan huurt u niet alleen een ruimte (inclusief gas, water en licht) maar tevens alle benodigde aankleding hiervan. La lique zorgt voor o.a. de kappersstoelen, wasunit, behandelstoelen bij schoonheid en pedicure, tabourets, spiegels, kasten, wasmachine, droger, koffiecorner, kassa en pinapparaat, leesmap, etc.. Daarnaast is een groot deel van de kleinere producten ook al aanwezig. Denk hierbij aan de pedicure motor, tangen en freesjes, ultrasone, een vapozone, G5 apparaat, fohn, stijltang, verf, shampoo etc. U neemt hooguit uw eigen favoriete schaar mee of een tang speciaal voor linkshandigen o.i.d.

Als u aankomt op uw werkplek staat alles al klaar en kunt u direct beginnen met werken. Na de behandeling kunt u afrekenen en met de klant een nieuwe afspraak maken via het salonized boekingsprogramma. Alles wordt op deze manier bijgehouden in een afspraken systeem waar u zelf ook toegang toe heeft zodat u ook thuis kunt kijken hoeveel afspraken er in de agenda staan of dat er afmeldingen zijn. U kunt zo zeer efficiënt werken. La Lique zorgt ook voor een schone ruimte, de was en afwas en maakt de salon aan het einde van de dag voor u schoon. U hoeft alleen uw eigen werkplek netjes achter te laten.

Huren kan al vanaf 4 uur (1 dagdeel) per maand. Wilt u meer dagdelen of de dagdelen aanpassen, dan kan dit, mits de stoel nog beschikbaar is.

Omdat La Lique een stageleerbedrijf is, zullen er in de loop van het jaar ook af en toe stagiaires in de salon aanwezig zijn. De invulling hiervan zal in overleg gaan met de huurders. Hierover kunt u meer informatie opvragen.

Wat zijn de tijden per dagdeel?

De tijden per dagdeel zijn:

Van 9.00 tot 13.00 uur, van 13.00 tot 17.00 uur of van 17.00 tot 21.00 uur. U kunt 1 dagdeel huren, 2 dagdelen of de hele dag van 9.00 sochtends tot 21.00 uur savonds.

In de avond (na 17.30 uur) is er momenteel geen ondersteuning via La Lique aanwezig, dit kan in de toekomst veranderen.

Wat zijn de voordelen?

Het huren van een plek in een pand levert u veel voordelen op, vooral als u al enkele klanten heeft maar nog geen vaste ruimte of als het ambulant naar de klanten toe rijden u veel tijd kost. De voordelen op een rijtje:

 • U heeft uw eigen zaak zonder de hoge huur voor een heel pand
 • Geen hoge startkosten door de aanschaf van de inrichting
 • Geen hoge startkosten voor de aanschaf van de producten
 • Uw klanten worden ontvangen in een professionele omgeving met een moderne uitstraling
 • Ontvangst, afrekenen, aanbieden van koffie, schoonmaak, was, inboeken nieuwe afspraken etc. doen we samen, uw klant is dus nooit aan haar lot overgelaten
 • U bent niet alleen maar werkt in een team van franchise ondernemers waarmee u kunt overleggen of ervaringen en tips mee kunt delen
 • De salon werkt met vaste prijzen waardoor u een sterke positie heeft ten opzichte van de concurrentie
 • U krijgt sneller extra klandizie
 • Er is meer controle
 • Na uw werkdag trekt u de deur achter u dicht, u neemt uw werk niet mee naar huis
 • Reclame en pr wordt grotendeels door La Lique geregeld waarbij er meegelift wordt op het uitgebreide netwerk van La Lique Cosmetics en Opleidingen. Denk hierbij aan de al bestaande nieuwsbrief en volgers op social media zoals Instagram en Facebook.
 • Gezamenlijke, grotere reclame acties zullen in overleg gepland worden
 • La Lique beheert de website La Lique Beauty, u draagt alleen uw eigen informatie aan

Wat moet u zelf nog regelen?

Wilt u een werkplek huren, houdt dan rekening met de volgende punten:

 • U beschikt over de juiste diploma’s
 • U moet u inschrijven bij de KvK
 • U heeft een BTW nummer nodig
 • U heeft een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig
 • Verhuur is op basis van een minimale huurperiode van 1 jaar en kan hierna per maand opgezegd of verlengd worden. In het begin van uw huurperiode kunnen aparte afspraken gemaakt worden om op die manier zo voordelig mogelijk op te starten. Vraag naar de voorwaarden.
 • U heeft een eigen klantenbestand

Sfeer impressie aankleding salon Alkmaar:

 

Sfeer impressie salon in Heerhugowaard: