Training Hairstyling voor beginners

dame met opgestoken blond haar in een vlecht dame met donker opgestoken haar in losse plukken

Voor iedereen die zich graag wil ontwikkelen in de hairstyling heeft La Lique Opleidingen een leerzame basis cursus hairstyling opgezet in samenwerking met kapster en Hairstyling docente Mirjam Boer.

Binnen deze training leert u verschillende technieken die essentieel zijn voor het stylen van het haar dat uw klanten op de aankomende bruiloften, festivals en gala’s er spetterend uitzien!
Het leuke aan deze training is dat u geen ervaring hoeft te hebben in de hairstyling! Iedereen kan zich opgeven, dus bent u bijvoorbeeld visagiste en wilt u gaan voor het totaalplaatje? Of heeft u een dochter met lang haar en wilt u daar graag iets bijzonders mee creëren? Meld u dan zeker aan voor deze cursus.

De training hairstyling voor beginners wordt verdeeld 1 dage van 9.30 tot 15.30 uur.

Ochtend: Het werken met de stijltang en het aanleren van product verdeling (oftewel: hoe krijg je een klein beetje gel of lak verdeeld over het hele haar) en leert u hoe u verschillende manieren kan vlechten.

Middag: U gaat leren touperen en de basis van het opsteken wordt aangeleerd. Dit lijkt makkelijk maar goed touperen is de basis van een mooi kapsel indien u dit wilt opsteken. Het wegwerken van speldjes en elastiekjes wordt tijdens het opsteken ook besproken zodat u het mooiste resultaat behaald.

Tijdens de lessen zal u gaan oefenen op uw eigen model.

De kosten van deze training (inclusief materiaalgebruik) zijn normaal gesproken  €125,00 maar u krijgt nu een introductiekorting en betaalt slechts € 99,00!

INSCHRIJVEN