Training Hairstyling voor beginners

dame met opgestoken blond haar in een vlecht dame met donker opgestoken haar in losse plukken

Voor iedereen die zich graag wil ontwikkelen in de hairstyling heeft La Lique Opleidingen een leerzame basis cursus hairstyling opgezet in samenwerking met kapster en Hairstyling docente Mirjam Boer.

Binnen deze cursus leert men verschillende technieken die essentieel zijn voor het stylen van het haar opdat uw klanten op de aankomende bruiloften, festivals en gala’s er spetterend uitzien!
Het leuke aan deze cursus is dat u geen ervaring hoeft te hebben in de hairstyling! Iedereen kan zich opgeven, dus bent u bijvoorbeeld visagiste en wilt u gaan voor het totaalplaatje? Of heeft u een dochter met lang haar en wilt u daar graag iets bijzonders mee creëren? Meld u dan zeker aan voor deze cursus.

De training hairstyling voor beginners wordt verdeeld over 2 dagen van 9.30 tot 16.00 uur. De lunchpauze is van 12.30 tot 13.00 uur, de lunch wordt verzorgd door La Lique.

Dag 1, gepland op maandag 27 mei 2019:

Ochtend dag 1: Het leren maken van krullen, het werken met de stijltang en het aanleren van product verdeling (oftewel: hoe krijg je een klein beetje gel of lak verdeeld over het hele haar).

Middag dag 1: In de middag gaan we leren touperen en de basis van het opsteken aanleren. Dit lijkt makkelijk maar goed touperen s de basis van een mooi kapsel indien u dit wilt opsteken. het wegwerken van speldjes en elastiekjes zodat u het mooiste resultaat behaald hoort ook bij deze middag.

Dag 2, gepland op maandag 3 juni 2019:

Ochtend dag 2: Deze ochtend gaan we leren basis vlechten. Verschillende technieken komen aan bod.

Middag dag 2: In de middag is het vervolg van de training opsteken (inclusief meenemen eigen foto of plaatje). U laat zien wat u na dag 1 thuis heeft geoefend en kunt vragen stellen over de onderdelen waar u tegen aan loopt. Tevens neemt de docente met u door wat u moet doen om het resultaat te behalen van het meegebrachte voorbeeld.

Tijdens de lessen zal u gaan oefenen op uw eigen model, de laatste les neemt u een foto mee zodat u een bepaalde stijl extra kunt aanleren.

De kosten van deze cursus (inclusief materiaalgebruik) zijn normaal gesproken  €125,00 per dag maar u krijgt nu een introductiekorting en betaalt slechts € 99,00 per dag! (inclusief lunch)

Wilt u slechts 1 onderdeel volgen? Dan betaalt u nu € 60,00 per dagdeel.

Inschrijven kan via de website van La Lique: https://www.la-lique.nl/inschrijfformulier/