Welkom bij Opleidingsinstituut La Lique Opleidingen

Al sinds 1992 is La Lique Cosmetics een begrip in Noord Holland. De particuliere school “La Lique Opleidingen” voor officieel erkende beroeps opleidingen, cursussen, workshops en trainingen, is gestart in 2002 en zit nu al 16 jaar in Heerhugowaard. La Lique is goed bereikbaar met openbaar vervoer en is slechts enkele minuten lopen verwijderd van het station. Ook als u geen auto tot uw beschikking heeft, kunt u dus bij ons een opleiding volgen. Wij bieden alle examens aan op onze locatie, zowel schriftelijk, digitaal, mondeling of praktijk waardoor u niet door het hele land heen hoeft om examen te kunnen doen. Per jaar zijn er meerder instroommomenten en indien u het wenst, is er tevens een mogelijkheid tot stage (dit is niet verplicht).

Daarnaast heeft La Lique Cosmetics een uitgebreide cosmetica groothandel waar zowel klanten (KvK houder) als cursisten hun inkopen kunnen doen.

Vanaf medio 2018 opent tevens de pedicure/ beauty en kapsalon La Lique Beauty waar u een plekje kunt huren als specialist of stage kunt lopen. Alles onder één dak dus.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan het formulier in en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen zoals informatie (open) avonden en kortingsactie ‘s.

De missie van La Lique Cosmetics & Opleidingen

De missie van La Lique Cosmetics & Opleidingen is tweeledig. Enerzijds voor het opleidingsinstituut streven wij naar een hoge kwaliteit. Dit doen wij door o.a. te werken met ervaren docenten zodat de cursisten die een opleiding bij La Lique Opleidingen hebben gevolgd hierna ook zelf weer een hoge bijdrage kunnen leveren aan de beautybranche. Bij de start van uw opleiding krijgt u een zeer uitgebreid cursuspakket zodat u met kwalitatief goede spullen werkt en goed bent voorbereid op de lessen.

Anderzijds maakt La Lique Cosmetics zich voor de cosmetica groothandel sterk voor een breed assortiment, kwalitatief hoogwaardige producten, deskundig advies en dit alles tegen concurrerende prijzen en in een gemoedelijke sfeer.

La Lique Cosmetics & opleidingen richt zich op qua regio op de provincie Noord-Holland

De visie van La Lique Opleidingen is dat de beautymarkt de aankomende jaren alleen maar zal gaan uitbreiden en de vraag naar goed opgeleid personeel dus alleen maar zal toenemen. La Lique Opleidingen wil aan die vraag voldoen en de markt voorzien van goed opgeleide cursisten.

Iets voor u? Meldt u dan nu aan voor één van onze opleidingen of kom naar een informatie avond!