Workshops Make-up

De Workshops Make-up zijn workshops die per thema gegeven worden en alles te maken hebben met make-up. U kunt de workshops bijvoorbeeld volgen omdat u graag in uw salon een extra service wilt aanbieden of u kunt gezellig samen met een vriendin één van deze workshops volgen. Wilt u graag uw kennis van 1 onderwerp uitbreiden, dan kunt u zich per workshop inschrijven.

Een losse workshop kost € 60,00. Er wordt gewerkt met producten van het opleidingsinstituut, u hoeft in principe geen eigen materialen mee te nemen naar een losse workshop.

Tijdens de workshops werken we o.a. met het merk Golden Rose De uitstekende prijs kwaliteit verhouding van de producten van Golden Rose maakt dat u deze trendy producten, met prachtige kleurschakeringen, makkelijk als verkoop product in uw salon kunt neerzetten. De producten zijn dierproefvrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge Europese normen.

Aanbod workshops

De volgende workshops worden in de Visagie basis cursus gegeven:

Basis make-up

De basis make-up workshop is een leuke workshop waarbij u leert een basis  make-up aan te brengen met de producten van Golden Rose. U leert over de keuze van een juiste foundation en concealer, het gebruik van zachtere kleuren (een bruine mascara geeft bijv. een zachtere “look”dan een zwarte) en het afpoederen van het gezicht voor een natuurlijk resultaat.

Avond make-up

De avond make-up workshop is een informatieve en leuke visagie workshop waarbij u leert een avond make up aan te brengen samen met valse wimpers. Houdt u van een stralende oog opslag en een feestelijke make-up? Dan is deze workshop iets voor u! Ook leuk om te volgen voor de feestdagen, Moederdag, een verjaardag, vrijgezellenfeest enz.

Bruids make-up

Bruids make-up  is een visagie workshop waarbij u leert een lang houdbare bruids make-up aan te brengen. Het is namelijk erg belangrijk dat de bruids make-up de hele dag en avond mooi blijft zitten en tijdens de trouwfoto reportage.  Door make-up producten op de juiste manier in te zetten, bereikt u maximaal resultaat!

Smokey eyes

Bij deze visagie workshop leert u smokey eyes aan te brengen. Een leuke workshop om bijvoorbeeld samen met een vriendin te doen! Smokey eyes is een make-up techniek waarbij de ogen zwaar worden opgemaakt, vergelijkbaar met de kajal look. Deze make-up techniek is zeer geschikt voor een feestje of bijvoorbeeld voor de  feestdagen.

Gala/ avond Make-up

Gala/ avond Make-up, is een visagie workshop waarbij u leert hoe u het beste een make-up kunt aanbrengen voor een (gala)feest.

Bij een gala draait het eigenlijk niet alleen om de make-up maar natuurlijk ook om de jurk die er gedragen wordt. Men kan een prachtige jurk hebben en het haar mooi hebben opgestoken, als de make-up hier niet mee matcht is dat hartstikke zonde.  De make-up mag hierbij niet te veel glimmen omdat er vaak veel foto’s gemaakt worden. Gala Make-up is een duidelijke make-up, die wel chique moet zijn, dus niet over de top. De Smokey Eye, Kajal look of valse wimpers kunnen bij deze make-up look ook ingezet worden.

Highlight and Shading

Highlight and Shading is een visagie workshop waarbij u leert met verschillende kleuren concealer, foundation en poeders diepte en contrast aan te brengen op het gezicht. U kunt met deze techniek het gezicht zo veranderen, dat u alle kleine schoonheidsfoutjes kunt verbloemen.  Door het gebruik van highlight and shading zult u in staat zijn om bepaalde structuren in het gezicht op te laten vallen zoals bijvoorbeeld de jukbeenderen, het voorhoofd, de brug van de neus en het kaakbot of juist wat minder opvallend te maken.

 

De volgende workshops kunnen op verzoek worden ingepland, als privé training of in groepsverband:

Make-up voor Zwart-Wit Foto’s

Make-up voor Zwart-Wit foto’s, is een visagie workshop waarbij u leert hoe u het beste een make-up kunt aanbrengen waarbij rekening gehouden wordt met fotografie en dan specifiek de zwart/wit foto! De huid zal op een zwart/wit foto altijd vrij wit overkomen. Op zich is dat prima, de huid lijkt op deze manier een stuk zachter. Er zijn daardoor echter wel een aantal regels en technieken die u juist wel of niet moet doen qua make-up. Wel of geen donkere lipstick, glitters of juist geen glitters… vragen en antwoorden die tijdens deze workshop aan bod komen!

Make-up voor de Man

Make-up voor de Man, is een visagie workshop waarbij u leert hoe u het beste make-up kunt aanbrengen voor de man die een camouflerende make-up draagt zonder dat deze te veel opvalt.

Tegenwoordig is de man veel meer bezig met het verzorgen van zijn huid en uiterlijk. Ook zijn er steeds meer mannen die belangstelling hebben voor het dragen van make-up. We hebben het niet direct over een heftige make-up maar meer over een corrigerende make-up zoals bijvoorbeeld het camoufleren van donkere kringen onder de ogen en andere oneffenheden in het gezicht. U leert dat de huid duidelijk anders is bij de man als bij de vrouw.

Make-up voor een Brildragende vrouw

Make-up voor een Brildragende vrouw, is een visagie workshop waarbij u leert hoe u het beste make-up kunt aanbrengen voor diegene die brildragend zijn.

Ogen kunnen kleiner lijken door het dragen van een bril (bijziend) of juist door een bril vergroot (verziend). Een smal montuur of juist een dik montuur maakt ook een groot verschil. Een speciale aanpassing van de make-up is dan vereist. Waarop moet vooral gelet worden, moet de eyeliner juist dik of dun aangebracht worden, glans of juist geen glans gebruiken, lichte of donkere kleuren oogschaduw….U krijgt op deze vragen antwoord en krijgt tevens veel tips en trucs mee.

Make-up voor de oudere dame

Make-up voor de oudere dame, is een visagie workshop waarbij u leert om rekening te houden met een rijpere huid, kraaienpootjes en rimpeltjes. Tijdens deze workshop krijgt u diverse tips en technieken om een zo natuurlijk mogelijk en mooi resultaat te bereiken. U leert tevens welke kleuren u goed kunt inzetten en welke kleuren beter vermeden kunnen worden.

 

Hoe ziet de workshop eruit

U start met de uitleg over de producten waarna er een demonstratie volgt.

Hierna gaat u zelf aan de slag, u heeft over het algemeen geen model nodig (wel bijvoorbeeld bij de workshop man of oudere dame).

De workshop duurt ongeveer 3 uur.

Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.

Startdagen workshops:  Zie kalender

Kosten workshops: € 60,00 per stuk

Inclusief materiaal en product gebruik.

INSCHRIJVEN