Nieuw bij La Lique: Stoelmassage!

Vanaf dit schooljaar heeft La Lique enkele nieuwe workshops en trainingen opgenomen in het aanbod. Één hiervan is de workshop stoelmassage!

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een massage die op een speciaal hiervoor ontworpen stoel wordt gegeven. Stoelmassage is gebaseerd op eeuwenoude technieken en principes van Japanse drukpuntmassage.

Stoelmassage is geen therapeutische behandeling, maar heeft juist een preventieve werking om klachten zoals RSI te voorkomen. Inmiddels hebben veel bedrijven kennis gemaakt met het fenomeen stoelmassage en is gebleken dat het ziekteverzuim op rug en schouderklachten met 5,1 % is gedaald. Bij regelmatige toepassing verdwijnen veel beginnende werkgebonden klachten.

Een ander voordeel van deze stoelmassage is dat er over de kleren heen gemasseerd kan worden, omdat niet iedereen het prettig vindt om met ontbloot bovenlichaam te zitten. Tijdens de cursus oefent u op elkaar. Zo kunt u ervaren hoe het is om de massage te geven en om te krijgen.

Hoe ziet de workshop eruit?

Bij deze ééndaagse workshop leert u verschillende technieken welke makkelijk aan te leren zijn. U heeft hierdoor geen achtergrond nodig als schoonheidsspecialiste of masseur. Iedereen kan meedoen!

De workshop wordt gegeven door gastdocente Katrien van Avezaath. U krijgt uitleg over stoelmassage: wat er gebeurt in het lichaam tijdens de massage, wanneer u de massage kunt toepassen en wat de contra-indicaties zijn. De stoel wordt aan u uitgelegd en hoe u deze het beste kunt instellen voor de cliënt.

U heeft voor deze workshop geen model nodig.

De workshop duurt van 9.30 tot 15.30 uur.

Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.

Start workshop:Zie kalender   (de eerstvolgende is op woensdag 13 november 2019)

Kosten workshop € 99,00

Inclusief stencil, materiaal en product gebruik.

(voorbeeld, kleur kan variëren)

La Lique biedt de mogelijkheid om bij de inschrijving voor deze workshop een massagestoel mee te bestellen voor slechts € 99,00. Zo heeft u tijdens de training, maar ook daarna in uw salon of gewoon thuis de juiste stoel om de massage uit te voeren. Wilt u hier graag gebruik van maken? Dan kunt u dat aangeven op het inschrijfformulier onder het kopje “opmerkingen” (u bent niet verplicht om een stoel af te nemen).

Voor de training inclusief stoel betaalt u dan € 198,00.

Alle bovengenoemde tarieven zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

INSCHRIJVEN