jonge vrouw met dagcreme op haar wang en een basis make-up

Nieuw: Cursus Basis Gezichtsverzorging

Kent u dat? U heeft perfecte wenkbrauwen geplaatst, maar bij het maken van de voor en na foto ziet u dan ineens dat de huid erg rood is of het model heeft net een pukkeltje. De foto blijkt vervolgens niet bruikbaar voor social media…  Loopt u tegen dit soort problemen aan of zou u net iets meer willen weten over de verzorging van verschillende huidtypes en het plaatsen van een basis make-up? Dan is deze cursus ideaal voor u!
In 5 ochtenden leert u niet alleen de verzorging van de huid zoals reinigen, scrubben en dagverzorging, maar ook het camoufleren van plekjes, verschillende foundations en het afpoederen van het gezicht. Zo kunt u niet alleen de klant meer bieden in de salon, maar zal het resultaat van uw (instagram en Facebook) foto’s ook veel mooier uitpakken.
(model heeft een onzuivere en rode huid, donkere schaduwen onder de ogen en een gele tint in de huid)

Hoe ziet de cursus Basis Gezichtsverzorging eruit?

In 5 ochtenden leert u de volgende onderdelen:

Dag 1: U krijgt deze eerste ochtend theorie waarin verschillende huidtypes worden besproken en welke producten u daarbij het beste kunt gebruiken. U krijgt uitleg over de producten van Kueshi en LL Skincare en leert wanneer u welk product moet inzetten.

Dag 2: Op deze tweede dag krijgt u via een demonstratie van de docente uitleg over het comfortabel installeren van de klant op de behandelstoel, het geven van een basis gezichtsverzorging zoals reiniging, scrub, een warme pakking met handdoek en het aanbrengen van een dagverzorging. Daarna gaat u zelf aan de slag en oefent alle stappen op een mede-cursist. Na de koffie pauze wisselen we dan om zodat u zelf ook de behandeling kunt ervaren.

Dag 3: we starten vandaag met een uitleg over een basis make-up, de verschillende vormen van foundation, concealer en poeder en u krijgt een demo van de docente. Na de koffie pauze gaat u zelf aan de slag met de producten. U gaat uzelf leren opmaken volgens de net besproken regels.

Dag 4: Vandaag gaat u de geleerde stof combineren en oefenen in de praktijk. U heeft hiervoor een model nodig. We starten met de basis en maken daarna het model op met een basis make-up bestaande uit o.a. een oog en dagcrème, foundation, concealer en poeder.

dag 5: Op deze laatste dag krijgt u informatie over een dag make-up waarbij naast de basis ook de ogen en wenkbrauwen worden opgemaakt en er aandacht wordt besteedt aan lipliner, lipstick, highlighter etc. Daarna geeft u het model een gezichtsverzorging en een dag make-up.

Wat zijn de kosten?

Normaal kost dit lespakket van 5 lessen € 300,-  maar is nu in de aanbieding voor slechts 275,-
Wilt u graag een lespakket? Dit kan en kunt u doorgeven bij inschrijving.
In het pakket zitten o.a. verzorgings en reinigingsproducten van Kueshi en LL Skincare en make-up en kost € 125,00 (Pakketafname is niet verplicht).

Voor de cursus heeft u op dag 4 en 5 een model nodig.

Na afloop van elke workshop ontvangt u een certificaat van deelname.

De workshops zijn inclusief materiaal en product gebruik.

Alle bovengenoemde tarieven zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen.

Start datum: Vrijdag 6 maart 2020.

Lestijden: van 9.30 tot 12.30 uur.

Deze cursus is voor iedereen geschikt maar vooral voor de Browstylisten en de (oud) cursisten die Lash Volume Lift, One by One, verven en epileren etc. hebben gevolgd en wat meer willen bieden in de salon en/ of een mooi eindresultaat op de foto willen zetten.

INSCHRIJVEN